Produse
Cosul tau

Politica de acordare a garantiei

Receptia produselor si conditiile de acordare a garantiei

La primirea coletului cu produsul / produsele comandate, Clientul / Cumparatorul va face receptia acestuia / acestora pentru a constata daca exista defecte de fabricatie / de transport.

In cazul in care se constata de catre Client / Cumparator deteriorarea marfii in timpul transportului, se recomanda ca el sa intocmeasca, in prezenta curierului, un proces verbal de daune, sau sa semnaleze Vanzatorului prin email sau telefonic.

Se acorda o garantie de 5 ani de la data primirii produsului. Garantia se acorda pentru cuva, nu si pentru celelalte parti componenteale gratarului / discului.

Garantia este valabila in conditii de utilizare corecta a produsului. Gratarul / discul nu vor sta in ploaie / umezeala sau nu vor pastra apa in interior dupa curatare pentru a pastra conditiile de garantie.

Cu exceptia cuvei, oricare alta parte componenta a produsului beneficiaza de o garantie de 12 luni de la primirea produsului.

Garantia se refera la standardul de calitate prezentat de vanzator si la o utilizare corespunzatoare a produsului.

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citește politica de utilizare cookies